Tisdag; 20 april

20 maj höll jag på att skriva, hah. Föörlåt för dåålig uuppdatering, soom ni iinte tyckeer oom. Haha! förlåt! Tisdag idag som sagt, det betyder mycket träning för mig:} har idrott i skolan och sedan friidrott någon vid 16.30-18.00. :} I skolan på idrotten tränade vi till kyrkstafetten!(ett arrangemang några skolor är med i med staffet:} säger ju sig själ, haha. Kyrkstafetten heter det för att från början sprang man mellan olika kyrkor, tror jag det var) Hade historia prov idag i skolan, gick bra tror jag. Handlade om Frihetstiden, 1700-talet, Gustav III.

S T A N ; D

helluue!<3

nu så ska jag till en kompis vi ska dra till stan, jag ska lämna tillbax ett par leggings xD och köpa några tröjor och ett par andra leggings;)
men du så måste jag åka hinner int skriva opm resan till växjo får göra det när jag kommer hem:D
puss♥

    //felicia:D

aaaaaah!<3

hello länges en nu!

gissa vad jag har hållit på med denna vecka??(A)
jag har tränat med världsmästaren i disco dans........AAAAAH!!
vad kul det var!:D
det var under tisdagen och onsdagen  ...elller så var det onsdagen oc torsdagen jag kommar inte i håg i alla fallXD<3
men edt var så sukt kul han var jätte bra jag hade en privatleketion med honom,han var jätte duktig på det jag ändrade min början i singeldiscon eller a han gjorde ju detxD
den dansen ska jag träna in riktigt sen till sm ,lite svårt att träna in en dans till lördag då va (börgan på en dans)
sen på själva "kursen" så gjorde vi olika korugrafier (danser) de var jätte svåra med med take på att jag är i guld och tränade med de som är i superstar typ den högsta klassen så tyckte jag att jag larade mig rikrtigt fint:)
okej slutsatsenav e två dagarna är:han är värkligen den bästa dansaren som finns!!!!♥

i går så var jag faktist med lollo i växjö jag vet inte om hon har skrivit det....oj mamma ropar jag skriver mer sen eller i morron puss<3


 //felicia♥

And the winner is..

Hej! Förlåt att jag inte har skrivit på så länge, har bara inte hunnit, och orkat,haha.^^
Har haft några roliga dagar nu på påsk-lovet.:} Vad har ni gjort?
Jag har en ny blogg föresten:} {länk}. Det är min egna blogg, men jag kommer självklart fortsätta skriva på denna bloggen också, som jag har med Felicia♥.

Som ni vet så har vi haft veckans blogg, här på bloggen :). Vi är dock lite försenade när det gäller att pesentera vinnaren. Vi skulle ha gjort det vecka 11, haha!

Vinnaren är... Sara! Grattis du har vunnit länkning i menyn i en vecka!
Andraplats:Michaela!
Tredjeplats:Ida!
Grattis!♥
Kram till alla andra deltagare också! ♥♥

(L)

hej inlägget före det här skulle ha varit uppe sen i typ torsdags eller fredags ,eller onsdag, ja jag vetifan men datan typ dampade så det kom inte upp lite seegt-_-
men ja nu så är det i alla fall påsklov härligt, i dag så var jag med olof i färgestan vi hade skit kul ingen kan dampa som vi(L)
nu så ska jag till melle så jag hinner inte skriva mer puss<3

RSS 2.0